PS4'e Oyun kurmayı bilmiyorum

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde tufansrt tarafından oluşturulan PS4'e Oyun kurmayı bilmiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 38 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı PS4'e Oyun kurmayı bilmiyorum
Konbuyu başlatan tufansrt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nightwolf_326

tufansrt

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 2, 2026
2
0
1
Merhaba abilerim kardeşlerim,
Henüz PS4 PRO Modelimi alalı 2 saat olmuşken bir kaç oyun yüklemek istedim ve yükledim. Konsolun sürümü 12.52 Gold Hen ile kırık. Fakat Resident Evil 4 Remake yüklemek istiyorum ama 5 parttan oluşan her biri 5 er GB dosyalar var bunu nasıl kurucam ve türkçe yamasını yapıcam? 2 3 basit oyunu indirip flashıma attıktan sonra kurdum çünkü tek bir pkg dosyasıydı. Şimdiden teşekkürler.

nightwolf_326

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eki 15, 2020
188
28
28
5 parttan oluşan dosyaların içinde tek bir pkg dosyası olması lazım. İlk önce onu çıkartmalısın. Oyunun türkçe yamasınıda çıkarttığın pkg dosyasına uyumlu olacak şekilde paketlemek gerekir. Orbis programıyla bunu yapabilirsin. Örnek olarak Orbis programıyla pkg dosyalarının içi açılıp geri paketlenir. Update pkg dosyasının içine türkçe yama dosyasını atıp, oyunun pkg dosyasını göstererek uyumlu olarak paketleme yapılabilir. Her updateli türkçe yama dosyası cusa kodu aynı olsa bile, uyumlu olarak paketlenmediyse kurulumda hata verir.